L’empresa

Som una empresa d’assessorament, gestió energètica i instal·lacions en dues grans vessants: la hidràulica i la climatització; destinades als diferents mercats del sector privat, empresarial i de l’administració pública. Ens hem especialitzat, per una banda en el tractament d’aigües, conducció de fluids, aprofitament d’aigües pluvials i tot el que envolta el món de la piscina, i per altra banda la climatització, la calefacció, les sales de calderes prefabricades,  l’energia solar i la biomassa.

Els aspectes més rellevants de la nostra empresa els trobem en la nostra implicació en l’estalvi energètic i el respecte al medi ambient, en la nostra capacitat tècnica i en la voluntat i vocació de servei.

Des de la nostra fundació hem mantingut un mateix criteri objectiu: intentar donar la màxima qualitat en el nostre servei, confiança i serietat. Aportem eficiència, confort i seguretat a cadascuna de les instal·lacions, manteniments o assessoraments que realitzem amb la professionalitat dels nostres operaris i tècnics.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA