Piscines

Sóm una empresa especialitzada en el món de la piscina. Preparada per satisfer totes les necessitats, des de la piscina portàtil o desmuntable més simple fins a la instal·lació més sofisticada de piscina gunitada o de formigó, ja sigui amb sistema de filtració mitjançant esquimers o desbordant, interior, climatitzada.

Servim les ultimes novetats  tant en sistemes de desinfecció de l’aigua com de neteja automàtica. També disposem d’una amplia gamma de piscines prefabricades de poliester o de panells amb liner, d’una ràpida instal·lació i uns acabats de gran qualitat.

Disposem d’una amplia experiència en sectors residencials (particulars i comunitats), piscines públiques, i centres termals i lúdics.

El nostre equip humà l’assessorarà en tot moment en el procés de cada projecte.

La nostra feina es basa en un treball conjunt amb el client, valorant en tot moment les seves necessitats

Contacti amb nosaltres i l’atendrem amb la máxima professionalitat.