Llars de foc i encastables: el plaer i el caliu de la flama!

Llars de foc tancades de pèl·let

Les llars de foc tancades de pèl·let són aparells compactes i pràctics, que per la combustió de pèl·let, produeixen aire calent per escalfar l’estança on estan instal·lats i/o els ambients contigus a través de les corresponents canalitzacions.

El pèl·let és un dels combustibles més econòmics i, per tant, permet estalviar notablement en els costos de la calefacció. A més, un gran avantatge és que possibilita el control automàtic de la calefacció, programant, per exemple, les funcions d’encesa i apagat a través del panell sinòptic, del comandament a distància o radiocontrol i a distància amb un sms.

Gràcies al acurat disseny, tots els aparells són fàcilment accessibles pel seu manteniment i es poden personalitzar amb revestiments a elecció per tal d’adaptar-se a l’estil de cada vivenda.

 

fc_pb01

ca_m_gr02

 

Llars de foc tancades de llenya

Les llars de foc tancades de llenya són aparells compactes i pràctics que mitjançant la combustió de la llenya produeixen aire calent per escalfar l’estança on estan ubicats i també, a través de les corresponents canalitzacions les habitacions contigües.

Els models que us oferim són molt diversos pel que fa a potència, grandària i tipologia: des de la àmplia i panoràmica llar de foc fins a la vertical i esvelta, des de la que fa angle a la de doble cara, amb vidre pla, corb o prismàtic i amb interior de fundició, Ecokeram o refractari.

Personalitzables en varis estils i materials.

 

ca_m_sm01

 

ca_m_li01 (1)

Encastables de llenya o pèl·let: renovació i estalvi

Encastables de llenya o pèl·let: renovació i estalvi

L’encastable de pèl·let o llenya és una llar de foc d’un sol bloc, dissenyat per ser encastat en una llar de foc vella i així sanejar-la i fer-la tèrmicament més rendible. També es poden instal·lar  en obra nova.

Funciona com una llar de foc tancada, produint, a través de la combustió de pèl·let o de llenya segons model, aire calent per tal d’escalfar l’estança on es troba ubicada i relativament  les habitacions adjacents sempre i quan es tracti dels models preparats per conduir-hi l’aire calent.

Disponibilitat de models en diverses mides, potències i estètiques per tal d’adaptar-se a les necessitats i requeriments de cada usuari.

 

ip_pi54_p02

 

ca_s_im01