Estufes de pèl·let i llenya: calor i estalvi

Estufes de pèl·let
Les estufes de pèl·let produeixen aire calent per escalfar l’estança on es troben instal·lades, i segons els models, també les habitacions adjacents a través de canalitzacions.
Us oferim una àmplia gamma de models que s’adapten tant en ambients tradicionals com moderns, amb innumerables solucions segons potència, dimensions i estètica.
L’avançada tecnologia garanteix la seva seguretat, permet la programació podent gestionar les principals etapes de funcionament amb el comandament a distància i la possibilitat de connexió amb dispositius per a l’encesa remota.
La instal·lació de les estufes de pèl·let és fàcil, fins i tot en posició descentrada respecte al conducte de ventilació, gràcies a la evacuació de tiratge forçat i a les seves petites dimensions.

 

Edilkamin 073

sp_ti01 (1)

Estufes de llenya
Les estufes de llenya, a través de la combustió de la llenya, produeixen aire calent per escalfar l’estança on es troben instal·lades, i segons els models, també els ambients adjacents.
La òptima combustió, els alts rendiments i les baixes emissions, permeten una manera d’escalfar ecològica i un notable estalvi econòmic.
Així com en les estufes de pèl·let, us podem oferir també en estufes de llenya una àmplia varietat per tal de satisfer les exigències de cada usuari.

 

sl_mo01

sl_df01

Termoestufes de pèl·let o llenya
Les termoestufes de llenya, per la combustió de llenya i les de pèl·let, per la combustió de pèl·let, produeixen aigua calenta per alimentar els radiadors i/o els panells del terra radiant de tota la casa. Fins i tot poden connectar-se a sistemes de calefacció ja existents i treballar com a complement dels panells solars.
Amb l’ajuda del kit corresponent, les termoestufes, poden produir aigua calenta sanitària pel bany i la cuina, aigua calenta que també es pot acumular en dipòsits especials per tenir-la disponible a la temperatura desitjada.

 

tl_ws_02

tsp_da02